Miers un izsīkušo spēku atgūšana ir harmonijas – līdzsvara pamatnosacījums. Mēs meklējam mieru, lai varētu stiprināties un kaut uz brīdi patverties no ikdienas un darba steigas. Stiprinies ar mūsu pirts un masāžu piedāvājumiem.

Pirtis

Mūsu tautai pirts vienmēr ir bijusi īpaša, pat sakrāla vieta, kur attīrās ne tikai miesa, bet arī dvēsele. Laimes izjūta, kas rodas attīroties, atpūšoties un garīgi un fiziski atjaunojoties.

Tvaika pirts ( Romiešu pirts) / Cena 25 EUR/h min 2 h

Ienirstiet 1001 nakts pasakā jeb pirtī ar visaugstāko relatīvā tvaika mitruma pakāpi – gandrīz 100 %. Samtainais gaiss apņems Jūsu ķermeni un karsēs to 47°C temperatūrā, pakāpeniski atslābinot visus saspringušos muskuļus. Āda iegūst veselīgu krāsu, matētu mirdzumu un kļūst samtaina. Turklāt pirts veidot tā, lai atpūstos kā Jūsu ķermenis, tā gars. Krāsu spēle un zvaigžņotie pirts griesti nomierinās Jūsu prātu un ļaus garam atgūt spēku. Pirts patīkamā temperatūra ir piemērota arī bērniem.

Somu pirts 80 °C / Cena 25 EUR/h min 2 h

Klasisko vērtību cienītājiem ideāla būs karstā pirts ar 80°C  temperatūru un zemu mitruma līmeni. Atpūta šajā pirtī mazinās muskuļu saspringums, kam seko pilnīga atslābināšanās. Augstā temperatūra pastiprina sviedru izdalīšanos, izvadot no organisma kaitīgās vielas un stiprinot imūnsistēmu.  Atpūta visām Jūsu maņām!

Masāžas

Relaksējošā masāža tiek izmantota profilakses un ārstēšanas nolūkos, masējot konkrētas ķermeņa zonas ar mehāniskām kustībām.Ir izstrādāta vesela metožu un kustību sistēmu, kas ietver: glaudīšanu, berzēšanu, mīcīšanu, vieglu dauzīšanu un vibrāciju. Katra kustība tiek veikta noteiktā secībā, un tās mērķis ir risināt konkrētas problēmas. Piemērojot katru metodi, notiek iedarbība ne tikai ādas virsmu, bet arī zemādas audiem, kā arī nervu sistēmu, limfas sistēmu un asinsriti.

Roku un pirkstu masāža / 30 min./ 25EUR

Masāža uzlabo asinsriti un audu metabolismu ekstremitātēs. Lokālās masāžas veids, kuras laikā ar klasiskās masāžas paņēmieniem tiek veikta pleca zonas, augšdelmu, apakšdelmu ,pirkstu un plaukstu masāža. Tā ieteicama muskuļu un locītavu funkciju atjaunošanai pēc traumām un saslimšanām.

Klasiskā pilna ķermeņa masāža /1 h 15min./ 60 EUR

Visa ķermeņa masāža ar dabīgām eļļām palīdz noņemt spriedzi, atslābina savilktus muskuļus, relaksē un uzlabo asinsriti.

Masāžas laikā tiek izmantoti glaudīšanas, mīcīšanas un vibrācijas paņēmieni. Procedūra uz organismu iedarbojas kā mehānisks kairinājums, izraisot šķidro audu (asins un limfas) pārvietošanos, kas veicina organisma funkciju atjaunošanos pēc fiziskas vai garīgas slodzes.

Kāju masāža priekša un aizmugure / 45min./ 35EUR

Kāju masāža uzlabos asinsriti, noņems pietūkumu un mazinās citas nepatīkamās sajūtas/Ar masāžas palīdzību tiks stimulēta vielmaiņa muskuļu elastība.
Masāža iedarbojas uz galvenajiem limfmezgliem, izmantojot slīdošas un spiedošas kustības. Masāžas uzdevums ir izvadīt no organisma lieko šķidrumu un toksīnus un regulēt vielmaiņu. Ieteicama celulīta, varikozo vēnu slimības sākuma stadijas ārstēšanā, kā arī pirms un pēc plastiskajām operācijām.

Muguras /sprandas/ roku masāža /40 min./ 40
EUR

Masāža dod jums viegluma sajūtu, atbrīvojot muskuļu spazmu, ko izraisa stīvums un pārspriegums. Šī procedūra ir nepieciešama visiem, kas daudz sēž un vada mazkustīgu dzīvesveidu. Relaksējoša kakla masāža palīdzēs atbrīvoties no sāls nogulsnēm un noņemt mugurkaulā uzkrātos taukus, lai nodrošinātu smadzeņu piesātinājumu ar pietiekamu skābekļa daudzumu.